Sambucol Nedir ? | sambucol.com.tr

Sambucol Üretim Süreci


HAM MADDE SEÇİMİ

Sambucol üretiminde, Avusturya’nın sertifikalı bölgelerinde özenle yetiştirilen ‘Haschberg’ çeşidi kara mürverler kullanılmaktadır. Kullanılan Kara Mürverler; küçük, sulu ve olgun taneli meyvelerdir.

notification

MEYVE HASADI

Kara mürverlerin içeriğinde bulunan bileşiklerden en fazla verimi almak adına, en uygun zaman olan ağustos-eylül aylarında özenle hasat edilmektedir.

notification

MEYVE SUYU ÜRETİMİ

Verimli hasat sürecinden sonra, meyvenin içeriğindeki bileşiklerin bozunmaması ve faydasını korumak için soğuk sıkım tekniği kullanılarak kara mürver suyu ve özü üretilmektedir.

notification

SON ÜRÜN ÜRETİMİ

Sambucol, Avrupa'nın sertifikalı üretim tesislerinde katı kalite standartları altında üretilmektedir. Sambucol; GMP (İyi Üretim Uygulamaları), GAP (İyi Tarım Uygulamaları) ve HACCP (Tehlike Analizleri ve Kritik Kontrol Noktaları) sertifikalarına sahip olup güvenle tüketicilere ulaşmaktadır.

notification

SAMBUCOL ECZANELERDE !

Sambucol'e ait 8 farklı formu size en yakın Eczanede bulabilirsiniz.

notification